DESPRE NOI

COMPANIA

Punem la dispozitia clientilor nostrii solutii inovatoare in domeniul constructiilor urmarind in permanenta oferirea de solutii adaptate solicitarilor fiecarui proiect la un raport echitabil calitate-pret, prin disciplina si calitatea superioara a muncii intregului personal.

Produsele si sistemele sunt utilizate pe scara larga in proiecte majore din domenii diverse (medical, institutii de invatamant, domeniul residential, domeniul comercial, sali de cinema, spatii logistice), din intreaga lume, fiind solutii rapide si eficiente adaptate solicitarilor din domeniul constructiilor, in vederea asigurarii unui management la un inalt nivel. In acest sens s-au obţinut certificarile ISO de calitate, de mediu, al sanataţii si securitatii ocupationale.

VIZIUNE

Ne-am propus sa facem lucrurile bine, la timp si sa acceptam provocarile.

In timp a devenit modul nostru de a fi, am devenit un partener de incredere pe piata constructiilor din Romania, Anglia, Franta, Olanda, Spania, Elvetia si Italia.

Diversitatea proiectelor realizate, calitatea acestora vorbesc de la sine.

ECHIPA

Suntem o echipa numeroasa formata din specialisti cu experienta avand capacitatea si aptitudinile necesare pentru a acoperi o gama variata de lucrari specifice.

Pe toate santierele deschise lucreaza mai mult de 500 de angajati, atuurile echipei noatre fiind competenta, maleabilitatea si organizarea.

Impreuna construim!